Informatii despre livrare

Livrare și returnare


În Sighetu Marmaţiei și împrejurimi , livrarea este gratuitǎ, sau o puteti ridica din magazinul nostru de pe strada Bogdan Vodǎ nr. 4 (central municipiului Sighetu Marmaţiei, lângǎ Poşta Românǎ), zilnic între orele 8:00-20:00.


Pe teritoriul României puteți alege dintre următoarele două modalități de livrare:
1.  Posta Romana  Daca alegeti acest mod costul expedierii coletului este de 10 RON + TVA/Kg Cu acest mod de livrare primiți comanda dvs in maximum 7 zile de la data expedierii.

2. Fancurier Dacă optați pentru livrarea prin curier rapid costul expedierii coletului ese conform tarifului practicat de Fancurier (puteti consulta tariful accesand acest link) și puteți să intrați în posesia comenzii dvs. în maximum 48 de ore.

ATENŢIE! În cazul în care produsul comandat nu este în stoc, termenul de livrare poate fi modificat, veţi fi anunţat în momentul procesǎrii comenzii.

Dacă, indiferent de motiv, doriți să returnați produsele comandate atunci, conform Legii Comertului Electronic, (conform ordonantei nr. 130/2000, cap.1, art.4, pct. b) actualizată și modifictă conform cu directivele Uniunii Europene referitoare la comerțul electronic) o puteţi face în termen de 10 zile de la data preluării pachetului. Înainte vă rugăm să ne contactați pe adresa office@amazingart.ro .


Contravaloarea comenzii o primiti în în câteva zile din momentul recepționării de către noi a produselor returnate. Din sumă scădem cheltuielile de transport exceptând cazurile în care din vina noastra s-a efectuat o livrare greșită.


Important! Produsele trebuiesc returnate în ambalajul original și în starea originală. În caz contrar ne rezervăm dreptul să refuzăm achitarea contravalorii produselor returnate.

VĂ MULŢUMIM PENTRU ÎNCREDERE!