Termeni si conditii

 

TERMENI ȘI CONDIȚII

Vǎ mulţumim pentru accesarea site-ului  www.amazingart.ro  .

Pentru utilizarea acestui Site este necesara citirea si acceptarea acestor Conditii Generale de Vanzare in totalitate. Prestatiile pe care acest Site le furnizeaza sunt rezervate persoanelor peste 18 ani sau minorilor de peste 14 ani care au consimţǎmântul pǎrinţilor de a utiliza site-ul www.amazingart.ro .

1. Utilizarea site-ului
Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpărarea produselor și serviciilor prezentate pe site-ul www.amazingart.ro implică acceptarea acestor termeni și condiții.

2. Schimbarea termenilor și condițiilor
SC Amazing Art SRL își rezervă dreptul să facă modificări, actualizări privind termenii și condițiile, fără o notificare prealabilă și fără precizarea motivelor.

SC Amazing Art SRL  își rezervă dreptul să facă modificări în structura site-ului fără o notificare prealabilă și fără precizarea motivelor.
Continuarea folosirii site-ului implică acceptarea modificărilor efectuate.

3. Drepturi de autor
Conținutul site-ului www.amazingart.ro  (texte, fotografii digitale, simboluri grafice, date tehnice, alte informații) este proprietatea S.C. Amazing Art SRL și este apărată de legea pentru protecția drepturilor de autor.
Folosirea fără acordul S.C. Amazing Art S.R.L. a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește în conformitate cu legile în vigoare (acoperirea în totalitate a prejudiciului plus daune interese).

4. Confidențialitate
Datele personale ale fiecărui client sunt confidențiale și vor fi folosite de către S.C. Amazing Art S.R.L. numai în scopul declarat al acestui site. Societatea noastră se obligă să nu furnizeze aceste date unei terțe persoane.
S.C. Amazing Art S.R.L. nu își asumă responsabilitatea pentru pierderile de informații datorate erorilor produselor software sau eventualelor probleme de securitate ale serverului ce găzduiește site-ul nostru.

5. Corectarea informațiilor eronate
S.C. Amazing Art S.R.L. nu își asuma responsabilitatea pentru textele de descriere a produselor, acestea fiind reproduse din materialele oferite de furnizori.
Ne rezervăm dreptul de a corecta eventuale omisiuni, erori în afișare care pot surveni în urma unor greșeli de dactilografiere, lipsă de acuratețe sau erori ale produselor software, fără a anunța în prealabil.

6. Comanda minimă

ONORĂM COMENZILE DOAR PESTE 50 LEI !!!
Plata se face ramburs sau virament, include valoarea coletului (contravaloarea produselor comandate) + taxele aferente poștei române sau curierului rapid, (contravaloarea transportului, asigurării coletului și returul banilor), indiferent de zona de expeditie.

Produsele de pe acest site sunt oferite în limita disponibilității stocului. Nu pot fi cerute despăgubiri în cazul în care comanda nu poate fi onorata din motive întemeiate (lipsa produsului din stoc, eventuale greșeli de tipărire etc.).  În aceste cazuri restituim suma plătită. În aceste cazuri S.C. Amazing Art S.R.L. va anunța clientul despre problemele apărute . Valoarea maximă a obligațiilor S.C. Amazing Art S.R.L. față de clienții săi, în cazul nelivrării produselor sau a livrării necorespunzătoare, reprezintă valoarea sumelor primite de la clienți.

8. Livrarea
SE FACE PRIN CURIER SAU POSTA ROMANA –STABILIREA MODALITĂȚII DE LIVRARE SE FACE FIEPRIN ALEGEREA MODALITĂȚII DE LIVRAE ÎN MOMENTUL COMENZII , FIE CÂND VEȚI FI CONTACTAȚI PENTRU CONFIRMAREA COMENZII

Curier
Produsele sunt trimise prinFancurier , cu plata ramburs sau online. La pretul afișat pe site se adauga contravaloarea taxelor  de  transport practicate de Fancurier. Detalii: www.fancurier.ro
Livrarea se face in cel mai scurt timp posibil de la lansarea comenzii dvs., de regulaîn aceeași zi (de luni pana vineri) daca se primeste comanda până la ora 16.00 ,iar timpul de livrare este de maxim 48 de ore(zile lucrătoare) . Dacă au trecut 5 zile lucrǎtoare și nu ați primit coletul, vă rugăm să ne anunțați sau să contactați curierul pentru soluționarea eventualelor probleme apǎrute.

Poșta Română
Produsele sunt trimise prin Poșta Română cu plata ramburs. La prețul afișat pe site se adaugă contravaloarea taxelor de mesagerie ale Poștei Române. Plata produselor se efectuează la ridicarea coletului de la poștă. O să primiți în cutia poștală o înștiințare pentru ridicarea coletului. Vă deplasați la oficiul poștal menționat în înștiințare, prezentând actul de identitate și plătind contravaloarea pachetului, vă puteți ridica produsele comandate. Dacă nu primiți înștiințarea în timp util în cutia poștală vă recomandăm să treceți pe la oficiul poștal de care apartineți pentru a verifica livrarea.

9. "Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumpărare, fără penalităţi și fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului" (conform ordonantei nr. 130/2000, cap.1, art.4, pct. b) actualizată și modifictă conform cu directivele Uniunii Europene referitoare la comerţul electronic

VĂ MULŢUMIM PENTRU ÎNCREDERE !!!